Trade Republic Bonus: Gratis Aandeel/ETF ter waarde van maximaal €50!

Je zult een beloning ter waarde van maximaal €50 verdienen voor elke persoon die je verwijst, maar je moet je eerst registreren en je bij het platform aansluiten, geldig in 2023.

Riccardo Giorato
2 min readNov 7

--

referal link: https://dub.sh/tradingrepublic

Is dit nog steeds geldig?

Ja, deze promotie is nog steeds actief en loopt gedurende heel 2023 en het begin van 2024!

Hoe werkt het?

Ben je geïnteresseerd in het verkrijgen van gratis aandelen of ETF’s? Ontdek de spannende ‘uitnodigingsbeloning’ promotie van Trade Republic om eenvoudig een kosteloze activa te verkrijgen. In dit artikel zullen we uitleggen hoe dit Trade Republic bonussysteem werkt, samen met de potentiële voordelen ervan.

Trade Republic heeft deze verleidelijke Bonus-promotie geïntroduceerd als een manier om een breder klantenbestand aan te trekken en te betrekken. Bovendien hebben ze een ‘verwijs-een-vriend’ bonussysteem geïntroduceerd om huidige gebruikers te stimuleren om voor het platform te pleiten.

Om van dit exclusieve aanbod gebruik te maken, hoef je alleen maar een Trade Republic-account te openen met de verstrekte Trade Republic verwijzingslink. Zodra je je registreert en een eerste transactie/belegging voltooit, kun je je bonus claimen tot 50€ of 40€. Mis deze kans niet!

Veelgestelde vragen

Wat is Trade Republic? Trade Republic staat bekend als een van de toonaangevende spaar- en beleggingsplatforms van Europa. Gevestigd in Duitsland, heeft het zijn activiteiten uitgebreid om het grootste deel van de Eurozone te bedienen.

Is Trade Republic geschikt voor beginners? Trade Republic biedt een gebruiksvriendelijke mobiele app met een intuïtieve interface, waardoor het een uitstekende keuze is voor beginnende beleggers. Met de mogelijkheid om fractieaandelen te kopen en toegang te krijgen tot tal van commissievrije beleggingsopties, is het een kosteneffectieve oplossing voor degenen die klein willen beginnen.

Is Trade Republic gereguleerd? Trade Republic is een volledig gereguleerde financiële instelling in Duitsland, die opereert onder toezicht van BaFin (Bundesanstalt für Finanzdienstleistungsaufsicht) en de Deutsche Bundesbank.

Is Trade Republic gratis te gebruiken? De Trade Republic-app is gratis te downloaden en er zijn geen accountkosten. Hoewel spaarrekeningen geen kosten met zich meebrengen, kunnen er wel kosten in rekening worden gebracht bij het beleggen in aandelen en cryptocurrencies via het platform. Klaar om te beginnen? Wil je je eigen persoonlijke bonus krijgen? Gebruik de verstrekte Trade Republic verwijzingslink. Zodra je je registreert en je eerste transactie doet en een storting doet, krijg je je eigen persoonlijke bonus!

Bronnen en links Verwijzingslink: https://dub.sh/tradingrepublic

Verwijs een vriend link: https://dub.sh/tradingrepublic

--

--

Riccardo Giorato